Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Öppet för alla"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Öppet för alla


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
21 augusti 2015 14:35 av Olle Y

Segelflygets Dag 23/8

På söndag kör vi segelflygets dag. ett 10-tal personer har föranmält att de kommer ut, och en del till kommer förmodligen då vi fått bra media på arrangemanget. Flygledare, lärare, bogserförare mm finns på plats, alla andra får gärna hjälpa till och inte minst flyga själva så att vi visar upp den aktiva klubb vi är!

10 april 2015 14:44 av Olle Y

Filminspelning på flygfältet fre 17/4

Fredag 17/4 kl 14-18 pågår filminspelning på fältet. Inspelningen sker på banan på en plats strax söder om AMPA:n och söderut. Fältet är stängt för flygtrafik mm under den tiden. AFK kan använda fältet och stråket norr om inspelningsplatsen om nödvändigt.

14 mars 2015 10:01 av MatsL

Flarm ver 6.0

...finns nu på Flarm.com . Bara att hämta hem och installera innan 31 mars 2015!

10 februari 2015 21:28 av MatsL

FLARM

Under mars måste alla FLARM uppdateras med ny programvara. Den kommer att finnas tillgänglig på FLARM-hemsidan för nedladdning från "tidigt i mars". Uppdateras inte enheten kommer den att sluta fungera 31 mars.

Man kanske hinner någon start innan uppdateringen måste vara gjord... Men å andra sidan, varför chansa?

24 december 2014 12:22 av MatsL

God Jul och Gott Nytt År

Äntligen lite julledigt och man hinner fundera vad som varit och framförallt vad som ska hända nästa år. Gräsklippningen ska vi fortsätta med, ny vatteninstallation ska fixas, ny elcentral ska upp. Vi har tagit på oss ett SM med för närvarande 36 anmälda, några till hoppas jag kommer.
Men framförallt måste vi flyga också så att vi inte glömmer bort varför man åker till fältet....
Vi kom ju lite snöpligt tvåa i RST, det måste ändras säsongen 2015!

22 oktober 2014 22:33 av Per N

Gräsklippare

Vi ska inte heller glömma att tacka alla "gräsklippare" som stått ut med att skava runt i våra gamla traktorer och meja ner grönskan. Vår beställare är mycket nöjda med våra insatser och med tanke på det ekonomiska utfallet för klubben är det väsentligt att vi kan och vill fortsätta med detta uppdrag. På köpet blir ju dessutom våra stråk väl underhållna.

15 oktober 2014 21:23 av MatsL

Bogsering

Utan bogserförare hade vi inte haft så roligt i klubben trots alla planer på byggen... Vi har inte många bogserpiloter men de vi har har ställt upp på ett fantastiskt sätt! Jag känner inte att jag "missat" en enda flygdag på grund av bogseringen. Ni är också mycket duktiga på att leta upp termiken åt oss.
Ett mycket gott betyg åt Er och TACK för denna säsong. Hoppas ni orkar nästa år också!

11 oktober 2014 20:46 av Larry

Bogsering

Ville bara tacka för detta året! Har varit trevligt bemötande och trevliga segelflygare. Har bogserat ca 16 timmar och nästan 100 starter.
Ser framemot nästa år. Och då ska även jag börja segelflyga. Måste ju försöka spöa Rauno som varit på mig hela året.mvh Larry

11 oktober 2014 17:54 av Mika

Tack

Arboga flygklubb för en trevlig dag.

3 oktober 2014 22:51 av MatsL

Landningstävlan

Nästa helg är det dags! Alla är välkomna, de utan cert får lärare eller säkerhetsförare med sig. Alla ursäkter för missad noll-linje godtas till skillnad från ursäkter om uteblivet deltagande... Välkomna till en trevlig avslutning på en fantastisk flygsäsong!

Postadress:
Arboga FK
Bengt Frid, Sandgatan 3
73232 Arboga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sven.robertsson@saab...