Våra regler

För att den flygverksamhet som bedrivs på "vårt" flygfält (ESQO) i Arboga ska fungera på ett smidigt och säkert sätt krävs det att alla anpassar sig till och följer våra interna lokala regler.

Det som finns nedtecknat och som det täcker det mesta finns i våra lokala föreskrifter, som tyvärr inte finns för publicering just nu, och modellföreskrifter.

Den som har fågor om allmän flygverksamhet hänvisas tills vidare till segelflygchefen eller klubbens ordförande. Hela flygfältet är ett skyddsobjekt som kräver tillstånd att beträda. Detta och PPR för flygning kan fås efter kontakt med Saab, vakten på tel 0589-81844.

Klubbverksamheten regleras av våra stadgar.

Och för att täcka kostnaderna för flygplan och annat som behövs för att bedriva verksamheten betalar vi för vår flygning enligt klubbens prislista

För den som vill bli medlem gäller det att fylla i inträdesansökan och lämna/skicka den till klubben på adress: Arboga Flygklubb, Box 86, 732 22  ARBOGA, eller via e-post till This is a mailto link

För modellsektionen finns en särskild blankett inträdesansökan modell

Uppdaterad: 12 JUL 2018 12:41