Övernattning

Det finns flera möjligheter till övernattning på eller i närheten av fältet.

Den gamla klubbstugan är renoverad och där kan vi erbjuda två rum. Det ena med två sängar och det andra med en säng och en bäddsoffa (2 bäddar). Enkel standard och normalt ingen tillgång till kök. Toaletter och dusch finns (sommartid) i angränsande byggnad. Priset är 100 kr/person/natt eller 500 kr/person/vecka.

Det finns också möjlighet att campa på fältområdet.  Observera att vi endast kan erbjuda el till kylskåp, lyse och andra mindre förbrukare. Om värme behövs måste gasol användas. Tillgång till toaletter och duschar. Kostar 150 kr/enhet(tält, husvagn, husbil)/dygn. För elanslutning tillkommer 100 kr/dygn.

Centralt i Arboga finns STF vandrarhem. Mer info på deras hemsida:www.svenskaturistforeningen.se.

Stugor/Camping

Som alternativt boende rekommenderas Herrfallets camping, ca 15 km från fältet. Här kan man välja mellan att campa eller hyra stuga vid Hjälmarens strandkant.

Herrfallets Stugby www.herrfallet.se/ Tel: 0589-401 10

Säbytorp

8 kilometer utanför Arboga mot Kungsör, kan pckså erbjuda B&B.

Kerstin & Antero, Säbytorp (se bild nedan) Tel: 0589-411 41

Övrigt boende

• Dan och Mariann Mårtensson (Tel: 0589-41122) erbjuder sängplatser och möjlighet till självhushåll.

Se även uppgifter om boendemöjligheter på Arbogas hemsida www.arboga.se/

Uppdaterad: 25 FEB 2018 18:00
Skribent: Per Nykvist