Presentkort

Ge bort en oförglömlig upplevelse, ge bort en segelflygning!

Låt någon se Arboga med omnejd från ovan och samtidigt uppleva den härliga känslan av att glida fram i lufthavet på samma sätt som fåglarna.

Till födelsedag, svensexa, möhippa eller till vilken annan bemärkelsedag eller av vilken annan anledning som helst.

En presentflygning sker tillsammans med en erfaren segelflyginstruktör i klubbens tvåsitsiga segelflygplan, en Duo Discus.

Det börjar med en genomgång av flygplanet och förväntningarna. sedan bogseras segelflygplanet upp till ca 1000 m och därifrån glidflyger man under tiden som instruktören, efter önskemål, kan visa hur det går till, och låta passageraren ta över en del av flygningen innan man återvänder och landar på flygfältet igen.

Aktuellt pris för en presentkortsflygning är 1 300 kr och kan med fördel betalas till klubbens plusgiro 29 50 10-3.

Kontakta:

Olle Ytterberg 076-6371246 This is a mailto link